Rondleiding

Leer en ontdek de mogelijkheden van Rijschoolapp.

Je agenda keurig op orde

Een flexibele agenda die helemaal op jouw is afgestemd. Je kunt er alle belangrijke elementen in kwijt zoals de betreffende leerling, het type les, (ophaal)locatie etc. Aan de hand van kleurlabels kun je makkelijk herkennen om wat voor type les het gaat.

Rijschoolapp agenda

Mis nooit meer een afspraak, leerlingen worden tevens automatisch (indien gewenst) via een push notificatie op hun mobiele telefoon herinnert dat ze een afspraak met je hebben.

Leerlingen krijgen netjes een herinnering op hun telefoon toegestuurd dat ze een afspraak hebben

Extra focus op je leerlingen

Zie in één keer van al je leerlingen wanneer zij de eerstvolgende afspraak met je hebben. Met handige filters kun je bijvoorbeeld ook zien welke leerlingen de afgelopen paar weken niet gelest hebben. Verlies nooit meer het overzicht.

Compleet overzicht van je leerlingen. Voorzien van handige filters heb je altijd grip hierop.

Alles netjes op orde

Al je afspraken die je in je agenda zet, zijn weer terug te vinden in de betreffende leerling zijn profiel. Dat geldt ook voor facturen die je maakt en betalingen die je registreert. Alles wordt netjes gebundeld in de leerling zijn profiel. Zo blijft alles keurig centraal bij elkaar.

Rijschoolapp leerling overzicht

Snel eenvoudig facturen

Facturen maken is letterlijk seconden werk. Geen geknoei meer met Excel of Word. Je facturen zien er professioneel uit, volledig voorzien van je eigen logo en voldoen aan de eisen van de belastingdienst.

Super simpel facturen maken en betalingen volgen met Rijschoolapp

Relevante overzichten

Er worden op basis van alle betalingen die je registreert en facturen die je maakt automatisch relevante overzichten bijgehouden. Zo kun je precies in detail zien hoeveel BTW er gefactureerd is per maand, kwartaal of jaar, hoeveel omzet je genereert en welke betalingen er plaats hebben gevonden. Dit is vooral aangenaam voor de boekhouding.

Handige en relevante overzichten ter ondersteuning van je boekhouding

Meer waarde voor je leerlingen

Biedt je leerlingen de mogelijkheid om in te loggen. Ze zien een afgeschermde gedeelte met enkel hun eigen afspraken, lesvoortgang, en facturen. Handig voor je leerlingen en diens ouders.

Aan de hand van de door jouw opgegeven beschikbaarheid kunnen ze zelf hun eigen afspraken inplannen of afzeggen. Uiteraard houdt Rijschoolapp de beschikbaarheid automatisch bij zodat je geen dubbele/overlappende boekingen krijgt.

Geef je leerlingen de mogelijkheid om zelf online afspraken in te plannen. Jij bepaalt zelf de beschikbaarheid en wat men wel/niet mag zien

Werkt overal

Een geïntegreerd systeem dat overal beschikbaar voor je is. Werkt zowel op je Mac, PC, iPhone, Android en tablets.

Neem Rijschoolapp overal met je mee. Werkt zowel op je PC, Mac, iPhone, Android en Tablet

Probeer het vandaag zelf uit, de eerste 30 dagen zijn gratis.