Beveiliging

Wij nemen de algehele beveiliging bij Rijschoolapp serieus. Heel serieus.

Rijschoolapp hecht net als de privacy enorm veel belang aan de beveiliging van onze dienst. Wij houden ons aan industriestandaarden en werken achter de schermen hard om onze gehele infrastructuur ten alle tijden in top conditie te houden.

Dagelijkse backups

Wij maken elke dag automatisch backups van al je data binnen Rijschoolapp. Tevens maken wij backups van backups zodat we altijd een plan-c beschikbaar hebben.

Communicatie uitsluitend via HTTPS

De volledige communicatie tussen je computer of mobiele apparaat met onze servers worden strict versleuteld middels hoogwaardige encryptie. Onze servers zijn dusdanig ingericht dat wij de hoogste score (A+) behalen uit de test van Qualys Labs.

Rijschoolapp security report

Bekijk het volledig technisch rapport

Encryptie van gegevens

Alle belangrijke data zoals bijvoorbeeld je login wachtwoorden e.d. worden versleuteld in de database opgeslagen. Deze zullen nergens en nooit in onze logbestanden verschijnen en kunnen wij ook niet inzien. Kortom, jouw data is jouw data — wij zorgen ervoor dat het altijd gebackuped is en dat uitsluitend jij hiertoe toegang tot hebt.

State-of-the-art datacentrum

Onze servers worden gehost in een hypermodern datacentrum dat 24/7, 365 dagen wordt bewaakt door on-site personeel. De servers bevinden zich achter afgesloten kooien en enkel geautoriseerd personeel hebben toegang.

Overig

Alhoewel er niet zoiets als perfecte beveiliging bestaat, doen wij er continue alles aan om onze infrastructuur zo veilig mogelijk te houden. We voeren structureel de laatste updates/patches uit, houden ons aan industriestandaarden en monitoren onze systemen zorgvuldig.

Vragen, opmerkingen -en of onduidelijkheden? Iets specifieks weten? Mail ons gerust security@rijschoolapp.nl