Algemene voorwaarden

Simpel en duidelijkheid is waar het bij ons om gaat en draait.

Door gebruik te maken van Rijschoolapp (www.rijschoolapp.nl), ingeschreven bij de KvK onder nummer: 60691077, gevestigd aan de Rodosstraat 15, te Almere, gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Rijschoolapp behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. U kunt de meest recente versie van de algemene voorwaarden op elk gewenst moment opvragen via https://www.rijschoolapp.nl/algemene-voorwaarden

Overtreding van één van onderstaande voorwaarden kan resulteren in de beĆ«indiging van uw account.

Algemeen

 1. Het aanmaken van een nieuwe account door zogenaamde "robots" (geautomatiseerde scripts) of andere geautomatiseerde methodes zijn niet toegestaan.
 2. U moet uw volledige naam, een geldig emailadres, en eventuele andere informatie gevraagd in het registratieformulier verstrekken om het aanmeldingsproces te voltooien.
 3. U bent ten allen tijde zelf aansprakelijk voor het geheimhouden van uw gebruikersnaam en wachtwoord, Rijschoolapp kan niet en zal niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade als gevolg van het niet nakomen van deze veiligheidsverplichting.
 4. U bent verantwoordelijk voor alle inhoud en activiteiten die plaatsvinden onder uw account (zelfs wanneer inhoud wordt geplaatst door andere gebruikers binnen uw account).
 5. U mag Rijschoolapp niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden. U dient dus niet in strijd te zijn met de wetgeving.

Betaling van de dienst

 1. De betaling geschiedt vooraf per kalendermaand. Dit is meestal rond de eerste dag van de maand.
 2. Als u aanvankelijk een nieuwe account aanmaakt, zijn de eerste 30 dagen gratis. Na deze 30 dagen, mits u uw account niet heeft opgezegt, gaan wij ervan uit dat u van de dienst gebruikt wilt blijven maken. U krijgt hiertoe de gelegenheid om uw betaalgegevens op te geven voor verdere gebruik van de dienst.
 3. Rijschoolapp factureert op maandbasis. Er zijn geen vergoedingen of kredieten voor als u Rijschoolapp maar voor een gedeelte van de maand heeft gebruikt. Om iedereen gelijk te behandelen worden hier geen uitzonderingen gemaakt.
 4. Indien wij tot drie (3) keer toe de betaling niet kunnen verrekenen, zal uw account tijdelijk worden geblokkeerd. U krijgt hiervan een notificatie om het bedrag alsnog te voldoen. Zodra de betaling succesvol is zal uw account per direct weer actief gemaakt worden.
 5. Alle gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten, de kosten voor advocaten, deurwaarders en incassobureaus inbegrepen, zijn voor rekening van u. De buitengerechtelijk incassokosten zijn conform de bij rechtspraak gehanteerde staffel kosten buitengerechtelijke incassokosten.
 6. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.

Opzegging van uw account

 1. Indien u uw account wenst op te zeggen, kan dit op elk gewenst moment. Dit kunt u zelf doen door in te loggen in uw account en via de instellingen menu (rechtsboven van het scherm) te klikken op "Mijn Rijschoolapp account". U zult daar een link zien met de mogelijkheid om uw account op te zeggen.
 2. Bij het opzeggen zal al uw data binnen 48 uur vanaf het moment van opzeggen, verwijderd worden uit Rijschoolapp. Het kan daarna nog hooguit 30 dagen duren voordat de backups ook verwijderd zijn. De automatische betaling wordt uiteraard per direct stopgezet.

Auteursrecht & eigendom inhoud

 1. Het algeheel ontwerp van Rijschoolapp is auteursrechtelijk beschermd, en eigendom van Rijschoolapp. Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan te dupliceren, kopiƫren of een deel van de HTML / CSS / Javascript of visuele design-elementen te hergebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Rijschoolapp.
 2. U zult Rijschoolapp niet proberen te hacken en/of websites op te zetten welke zich voordoen als onderdeel van Rijschoolapp.

Overig

Vragen, opmerkingen -en of onduidelijkheden over deze voorwaarden kunnen gesteld worden via info@rijschoolapp.nl